Många båtägare upplever att den bästa tiden i veckan är när de tillbringar tid ute på vattnet med sin båt. Detta är inte så förvånande med tanke på den friska luften och möjligheten att koppla av under blå himmel. En båttur är en äventyrlig upplevelse som erbjuder allt från vind och vågor till att fiska och upptäcka nya platser.

Ännu en fördel är att det är ett roligt sätt att spendera tid med familj och vänner. Ibland har du inte haft tid eller möjlighet att lära känna bekanta och då är en tur med båten en fantastisk chans. Du kan bygga vänskapsrelationer för livet med personer du skulle vilja lära känna bättre, som till exempel boende i en bostadsrättsförening. Detta främjar positiva relationer och stämningen i bostadsrättsföreningen på ett sätt som uppmuntrar till empati och medkänsla.

Skaffa ekonomisk förvaltning med Nabo

En båt kan kosta mycket pengar och en förutsättning för att ha råd är att förvalta pengarna klokt. När det gäller företag och bostadsrättsföreningar är ekonomisk förvaltning ett avgörande område för styrelsen. Om styrelsen har beslutat att investera i en båt bör de överväga att få hjälp att hantera bokföring, hyror, avgifter och det rent ekonomiska. Den goda nyheten är att du har den digitala förvaltningsplattformen Nabo som är särskilt utformad för bostadsrättsföreningar. Denna plattform underlättar den ekonomiska förvaltningen och förenklar vardagslivet för fastighetsägare, styrelsemedlemmar och de boende. Med Nabo kan du känna dig trygg då du får full insyn i ekonomin och får stöd av ett team engagerade experter. Dessa experter ger snabb hjälp vid frågor och löser alla problem som kan tänkas uppstå.

Nabos plattform erbjuder följande funktioner:

  • Användarvänlig och lyhörd design.
  • Digital brevlåda.
  • Säker inloggningsmetod via e-legitimationssystemet BankID.
  • Rapporter i realtid.
  • Integrerat bankkonto.
  • Enkel åtkomst för medlemmar.
  • Underlag för bokföring och bokslut.

Ovanstående funktioner hjälper din bostadsrättsförening att spara pengar och förvalta dem på ett tidseffektivt, långsiktigt och transparent sätt. Detta minskar arbetsbördan och sparar tid som kan användas på att åka ut på båtturer. Kika närmare på Nabo och begär offert genom att fylla i ett enkelt formulär om din bostadsrättsförening. Denna procedur tar endast någon minut, så sätt igång!